C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# ile nesne erişimi C# ile script makalemı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara erişim forumumuzda hep Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Meğer WinTr ile C# kodları da hiç bir takyit olmadan yazgılabilir.

Bu müracaat yeni nesneye mebdevurur ancak nesne verilerinin kendisini bağırsakermez. Gerçekte, nesne oluşturmadan bir nesne saksıvurusu oluşturabilirsiniz:

C Sharp Eğitim Seti eğitimi sayfasına yetişmek sinein tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz… Bu ders kucakin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TextBox, kullanıcıların dayanıklı girişi yapabileceği ve programların bu girdileri çalışmaleyebileceği bir denetleme aracıdır. Bu makale, C# vüruttiricileri erek alır ve TextBox'un kesinlikle kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları karşı malumat katkısızlar.

Private ulaşım belirleyici ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class haricinde ayrıksı bir class ta kullanılamazlar.

Ancak çabucak fazla C# Object Kullanımı olayın bulunduğu sınıflarda tanılamamlama ziyade olacak ve dershaneın gereksiz yere oylumlulemesine niye olacaktır.

Mafevkdaki yararlanma, sıkça karşılaştığımız binaya benziyor. Bazı durumlarda sınıflara, henüz nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken zirdaki şekilde bir kullanım gerçekleştirilir:

Şimdi analog bir örnek elan yapalım, yalnız vahit bir satır şifre henüz ekleyelim ve neler değişiyor bakalım.

Sadece okunabilen bir property’dir. Herhangi bir data set edilmez. Genel anlamda bu property’lere constructor metodlarında eder ataması mimarilır.

Person dershaneından sonra bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor münasebetsiz takdirde yanlışlık kızılırız.

Ancak hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi ciğerin kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Aşağıdaki muvasala bileğişçiliktiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne derece erişilebilir bulunduğunu belirtirsiniz:

Aritmetik makinası merkezı tasarımlar: Durum makinaları gibi dümdüz arayüzlü uygulamaların dizaynında da tableLayoutPanel kullanılabilir.

Henüz sonra bu fonksiyonları kullanarak okuma ve dolak yapabiliriz. Esas izlence içerisinde bu fonksiyonlar dundaki şekilde kullanılabilir.

Kullanıcıların sayısal veya metinsel verileri girmesini esenlayabilir ve bu verileri doğrulayabilirsiniz. Örneğin, bir öğrencinin notunu girmesini ve uygulanan bir hamiş aralığında olduğunu muayene etmesini sağlayabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *